Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури громадських слухань проекту «Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 2124887700:11:010:0211) та прилеглих територій, в межах населеного пункту, ..."

Дата: 02.05.2023 14:47
Кількість переглядів: 78

Сюртівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту «Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 2124887700:11:010:0211) та прилеглих територій, в межах населеного пункту, орієнтовною площею 1,3 га., з метою зміни цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, в с. Часлівці без номеру Ужгородського району Закарпатської області».

Виконавчий комітет Сюртівської сільської ради оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості в детальному плані території земельної ділянки (кадастровий номер 2124887700:11:010:0211) та прилеглих територій, в межах населеного пункту, орієнтовною площею 1,3 га., з метою зміни цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, в с. Часлівці без номеру Ужгородського району Закарпатської області та громадського обговорення по  звіту про стратегічну екологічну оцінку.

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

«Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 2124887700:11:010:0211) та прилеглих територій, в межах населеного пункту, орієнтовною площею 1,3 га., з метою зміни цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, в с. Часлівці без номеру Ужгородського району Закарпатської області».

Мета розробки детального плану :

  • реалізація положень генерального плану с. Часлівці, Ужгородського району;

  • нові діючі нормативні документи містобудівної політики;

  • вирішення концепції перспективного розвитку проектованої та прилеглих територій з визначенням чіткого зонування;

  • наміри замовника.

Проект розроблено на підставі рішення 4-ї сесії VІІІ-го скликання Сюртівської сільської ради від 08 грудня 2021 року № 292-04/2021 та Завдання на проектування.

Замовник містобудівної документації – Сюртівська сільська рада.

Розробник проекту детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку – ФОП Сакулич І.І.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Сюртівська сільська рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території розпочнеться з дня їх оприлюднення – 29 квітня 2023 року на сайті Сюртівської сільської ради та в ЗМІ, газети «РІО» № 17 від 29.04.2023 р., «Вісник Свалявщини» № 17 від 29.04.2023 р , і та триватиме до 29 травня 2023 року.

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та детального плану території. Усі зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та детального плану території, одержані протягом встановленого законом строку підлягають обов'язковому розгляду замовником.

ДАТА, ЧАС ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ТА ОБГОВОРЕННЯ

Місце ознайомлення з детальним планом та звітом про екологічну стратегічну оцінку  – приміщення Сюртівської сільської ради  за адресою:

89432, Закарпатська область Ужгородський район село Сюрте, вулиця Ракоці № 2,

тел. 0312-735272, електронна пошта  szurte@meta.ua

Презентація, прилюдне експонування проекту, громадські слухання та обговорення   відбудуться у приміщенні Сюртівської сільської ради  29 травня 2023 року о 13:00 год к.ч. за адресою: 89432, Закарпатська область Ужгородський район село Сюрте, вулиця Ракоці № 2.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ ТА ПРОПОЗИЦІЙ

Пропозиції та зауваження до детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку приймаються в письмовому вигляді  в приміщенні Сюртівської сільської ради, за адресою: 89432, Закарпатська область Ужгородський район село Сюрте, вулиця Ракоці № 2 до 29 травня 2023 року.

Пропозицій та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь