Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії КП "Водоканал м. Ужгорода"

Дата: 18.07.2023 11:45
Кількість переглядів: 92

Враховуючи співпрацю центру зайнятості з органами місцевого самоврядування, КП "Водоканал м. Ужгорода" (забір, очищення та постачання води), яке звернулося з проханням про допомогу в укомплектуванні кваліфікованими кадрами вільні робочі місця, пропонує актуальні вакансії :

- водій автотранспортних засобів (ГАЗ-53, Газ-52, ЗИЛ-130) -  заробітна плата від 15800 - 20000 гривень - виконує вимоги правил дорожнього руху, правил перевезення вантажів, контролює правильність завантаження, розміщення та кріплення вантажів у кузові, забезпечує належний технічний стан  автотранспортного засобу.

- слюсар аварійно-відновлювальних робіт  водопровідної мережі та  водовідведення – заробітна плата від 13000 -16000 гривень - проводить огляд обладнання, яке підлягає ремонту, виявляє несправності, підготовляє до роботи необхідні інструменти, розбирає, ремонтує, чистить, змащує вузли та деталі, що вийшли з ладу, перевіряє роботу обладнання.

Режим роботи: - п’ятиденний робочий тиждень  з 8.00 до 17.00 год або змінний (зміни по 8 або 12 годин, залежить від ділянки роботи);

Вимоги до кандидата: повна загальна середня, професійно-технічна,

особистісні компетенції (особисті якості, характеристики) дисциплінованість, фізична сила та витривалість, відсутність шкідливих звичок, відповідальне ставлення до роботи, бажання навчатися.

За більш детальною інформацією звертатися до  Ужгородської філії ЗОЦЗ (контактний телефон: +380508005590) та КП "Водоканал м. Ужгорода" адреса:

м. Ужгород, вул. Митна, 1 (контактний телефон:  +380953690031 - Вікторія Олегівна)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь