Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо всім, хто долучився до благодійної місії з допомоги дітям із Запоріжжя, які прибули на Закарпаття, та жителям Херсонщини, постраждалим від теракту російських окупантів на Каховській ГЕС.

Дата: 01.08.2023 11:31
Кількість переглядів: 73

Сьогодні вся Україна об'єдналася для подолання наслідків чітко спланованого злочину росіян. Ці злочинці так і не зрозуміли, що українців не зламати. Це лише підсилює нашу впевненість, що ми на тому шляху, на якому маємо бути.

Розуміючи, яка біда увірвалася у домівки українців, колективи закладів освіти громади, батьки здобувачів освіти доєдналась до допомоги дітям із Запоріжжя, які прибули на Закарпаття, та жителям Херсонщини, постраждалим від теракту російських окупантів на Каховській ГЕС.

За декілька днів вдалося зібрати харчові продукти, воду, предмети гігієни, дезинфікуючі та миючі засоби, одяг та інші необхідні речі та відправити вантаж до департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської  обласної  державної адміністрації - Закарпатської  обласної  військової адміністрації, щоб у подальшому  доставити потребуючим.

До формування  вантажу  долучилися  колективи та батьки учнів/вихованців  Сюртівського ліцею, Великогеєвецького ЗДО, Ратівецького ЗДО, Малогеєвецького ліцею ім.Ф.Егрі, Паладь-Комарівецького  ЗДО, Часлівецької ПШ, Тийгласького ЗДО та працівники відділення міжнародного благодійного фонду ,,ДОРКАС ЕЙД ІНТЕРНЕШЕНЕЛ ЗАКАРПАТТЯ”

Дякуємо всім, хто долучився до благодійної місії з допомоги, за згуртованість, людяність і готовність прийти на допомогу у важку хвилину. Це те, що відрізняє нас від нашого ворога, тому ми обов’язково переможемо.

ЄДИНІ, СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь