Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серпневі наради педпрацівників закладів освіти громади.

Дата: 31.08.2023 16:37
Кількість переглядів: 116

   Напередодні нового навчального року керівники закладів освіти Сюртівської громади зустрілися на традиційній серпневій нараді.

     Розпочалася нарада з хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Далі Арпад Пушкар, Сюртівський сільський голова, привітав присутніх з початком нового навчального року, розповів про пророблену роботу у процесі підготовки закладів освіти до нового навчального року, виділені кошти на ремонти, про плани щодо удосконалення матеріально-технічної бази закладів на наступний рік, побажав педагогам якнайшвидше мирного неба, успішної праці.

   Начальник відділу освіти Тюнде Пекар підсумувала результати роботи відділу у 2022/2023 н.р. та окреслила основні завдання на 2023/2024 н.р.,: організація та підтримка безпечного простору, організація роботи закладів освіти, забезпечення якісної освіти із врахуванням державної ситуації, продовження роботи над покращенням матеріально-технічної бази закладів, забезпечення харчування учнів тощо.

Про підготовку закладів освіти громади до нового навчального року, проведення перевірки готовності закладів освіти, а також про здобутки учнів доповіла головний спеціаліст Олександра Мельникова. Наталія Немеш, головний спеціаліст, говорила про оздоровлення дошкільників та про методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти, про атестацію педагогічних працівників за новим Положенням, про посилення національно-патріотичного напряму в освітньому процесі.

Присутня на нараді Віолетта Кіш, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради, наголосила, що педагоги закладів освіти і працівники служби у справах дітей  мають спільно прикласти максимум зусиль, щоб охопити освітою всіх школоповинних  дітей та запобігти вчиненню дітьми  правопорушень.

Іштван Дендеші  розповів про ведення електронних журналів, роботу на платформі HUMAN та у програмі «КУРС: Школа», внесення та актуалізацію даних про учнів, вихованців,  педпрацівників у ПАК "АІКОМ".

 Було розглянуто на нараді і питання щодо структури 2023/2024 н.р. та інших організаційних моментів.

Слід зазначити, що напередодні наради у форматі онлайн були проведені  засідання методоб’єднань педагогічних працівників ЗЗСО, на яких було розглянуто методичні рекомендації із вивчення окремих предметів у новому навчальному році А 30.08.2023р. офлайн проведено засідання  методоб’єднання  вихователів ЗДО та дошкільних підрозділів ЗЗСО громади.                            Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь