Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серпневі наради педпрацівників закладів освіти громади.

Дата: 31.08.2023 16:37
Кількість переглядів: 83

   Напередодні нового навчального року керівники закладів освіти Сюртівської громади зустрілися на традиційній серпневій нараді.

     Розпочалася нарада з хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Далі Арпад Пушкар, Сюртівський сільський голова, привітав присутніх з початком нового навчального року, розповів про пророблену роботу у процесі підготовки закладів освіти до нового навчального року, виділені кошти на ремонти, про плани щодо удосконалення матеріально-технічної бази закладів на наступний рік, побажав педагогам якнайшвидше мирного неба, успішної праці.

   Начальник відділу освіти Тюнде Пекар підсумувала результати роботи відділу у 2022/2023 н.р. та окреслила основні завдання на 2023/2024 н.р.,: організація та підтримка безпечного простору, організація роботи закладів освіти, забезпечення якісної освіти із врахуванням державної ситуації, продовження роботи над покращенням матеріально-технічної бази закладів, забезпечення харчування учнів тощо.

Про підготовку закладів освіти громади до нового навчального року, проведення перевірки готовності закладів освіти, а також про здобутки учнів доповіла головний спеціаліст Олександра Мельникова. Наталія Немеш, головний спеціаліст, говорила про оздоровлення дошкільників та про методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти, про атестацію педагогічних працівників за новим Положенням, про посилення національно-патріотичного напряму в освітньому процесі.

Присутня на нараді Віолетта Кіш, начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради, наголосила, що педагоги закладів освіти і працівники служби у справах дітей  мають спільно прикласти максимум зусиль, щоб охопити освітою всіх школоповинних  дітей та запобігти вчиненню дітьми  правопорушень.

Іштван Дендеші  розповів про ведення електронних журналів, роботу на платформі HUMAN та у програмі «КУРС: Школа», внесення та актуалізацію даних про учнів, вихованців,  педпрацівників у ПАК "АІКОМ".

 Було розглянуто на нараді і питання щодо структури 2023/2024 н.р. та інших організаційних моментів.

Слід зазначити, що напередодні наради у форматі онлайн були проведені  засідання методоб’єднань педагогічних працівників ЗЗСО, на яких було розглянуто методичні рекомендації із вивчення окремих предметів у новому навчальному році А 30.08.2023р. офлайн проведено засідання  методоб’єднання  вихователів ЗДО та дошкільних підрозділів ЗЗСО громади.                            Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь