Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

„До вершин Перемоги!”

Дата: 03.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 115

Учні  Ратівецької гімназії – учасники обласної акції „До вершин Перемоги!” до Дня захисників і захисниць України та Всесвітнього дня туризму”

На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – Закарпатської обласної військової адміністрації від 18.09.2023№553  ,,Про проведення обласної акції „До вершин Перемоги!” до Дня захисників і захисниць України та Всесвітнього дня туризму” 16 учнів Ратівецької гімназії Сюртівської сільської ради долучилися до обласної акції „До вершин Перемоги!” до Дня захисників і захисниць України та Всесвітнього дня туризму”:  28 вересня 2023 року було проведено велопробіг та сходження на вершину Путка (301м. над р.м.) поблизу с.Холмці, Ужгородського району. Велопробіг по асфальту та польовими дорогами з природними перешкодами,  пішохідне сходження до вершини,  присвячені вшануванню пам’яті воїнів,  полеглих за незалежність  України, вшануванню тих, хто на передовій, склали понад 20 кілометрів.

І хоч Путка не висока, рекордів не встановлено, але  всі учасники щиро  виявили шану і вдячність воїнам, що захищають Україну. Бо без наших захисників і захисниць не було б у нас надії на завтрашній день, віри у мирне небо над головою кожного українця. Із кожною новиною про успіхи у визволенні  міст від окупантів, у нас з’являється надія на довгоочікувану Перемогу. Дякуємо тобі, воїне!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь