Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» інформує ! ! !

Дата: 12.10.2023 14:43
Кількість переглядів: 37

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з управління  побутовими відходами на території громади,  інформує про публікацію індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами, який є публічним  договором  приєднання. (надалі – «Договір»).  

Цей Договір вважається укладеним між Споживачем та Виконавцем і набирає чинності з урахуванням вимог ст. ст. 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, а саме шляхом приєднання Споживача до умов цього Договору: Фактом приєднання споживача до умов договору є прийняття пропозиції укласти договір (акцепт), вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви про укладення договору (додаток до договору), сплата рахунка за надану послугу, факт споживання послуги. 

Плата за надані послуги нараховується щомісяця відповідно до умов Договору і тарифів, що формуються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами». Обсяг надання послуг розраховується на підставі норм, затверджених органом місцевого самоврядування в установленому законодавством порядку.  

У разі виникнення питань просимо звертатись за тел. +380504347700 

З повагою, 

адміністрація ТОВ «АВЕ Ужгород» 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь