Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради та керівників закладів освіти Сюртівської ТГ

Дата: 20.10.2023 09:11
Кількість переглядів: 140

   19 жовтня  2023 року на базі ЗІППО відбулася нарада працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради та керівників закладів освіти Сюртівської  ТГ.

    Основна увага була приділена питанню щодо проведення атестації педагогів за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженим наказом МОН від 09.09.2022№805 ,,Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників”.

    З метою надання методичної допомоги керівникам закладів освіти,  на прохання Пекар Т., начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради, працівники ЗІППО провели  практичний семінар з питань управлінської діяльності, особливостей організації освітнього процесу в сучасних умовах та, зокрема, атестації за новим  Положенням про атестацію педагогічних працівників.

    Жанна Василівна Опаленик, завідувач навчально-методичного кабінету управління закладами освіти  ЗІППО, надала роз’яснення, рекомендації щодо застосування на практиці Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 09.09.2022№805, обговорила з учасниками заходу особливості атестації «по-новому», питання роботи з кадрами загалом.

  Борис Михайлович, доцент кафедри педагогіки, психології та освітнього менеджменту ЗІППО,кандидат педагогічних наук, доповнив надані ОпаленикЖ. рекомендації  щодо застосування нового Положення про атестацію педагогічних працівників та розповів про специфіку підвищення кваліфікації,  а також про організацію інтернатури педпрацівників у закладах освіти.

  Ярослав Сивохоп, директор ЗІППО, доповнив рекомендації щодо підвищення кваліфікації  педагогами  закладів освіти.

    Марія Кірик, завідувачка навчально-методичного кабінету методики дошкільної, початкової та позашкільної освіти, висвітлила питання діяльнісного підходу до організації освітнього процесу в початковій школі в реаліях сьогодення, анонсувала проведення навчань, що відбудуться у межах підтримки відновлення освіти України the LEGO Foundation.

   Працівники інституту надали керівникам освітніх установ відповіді на запитання, поставлені під час зустрічі.

    Також на нараді розглядалися питання щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального  сезону, охоплення дошкільною освітою  дітей   дошкільного віку  та про охоплення навчанням дітей і підлітків шкільного віку, формування мережі ЗДО і ЗЗСО та кадрове забезпечення освітнього процесу на початок 2023-2024 н.р.Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь