Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення

Дата: 03.11.2023 12:34
Кількість переглядів: 78

2 листопада 2023 року у період осінніх канікул у Сюртівській ТГ на базі Сюртівського ліцею відбулося проведення практичного тренінгу-навчання з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі та організації освітнього процесу в початковій школі в реаліях сьогодення, у якому взяли участь учителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.

Учителі працювали з Марією Юрієвною Кірик, завідувачкою навчально-методичного кабінету методики дошкільної, початкової та позашкільної освіти ЗІППО - регіональним тренером, яка продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу, як вибудовувати взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб з урахуванням освітнього контексту.

Мета проведеного навчання – реалізація програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO та підвищення методичної компетентності вчителів початкових класів на прикладах діяльнісної взаємодії учасників заходу.

Учасники тренінгу пригадали складові ранкового кола та методику його проведення, способи об’єднання в команди, взяли активну участь у виконанні практичних вправ, узагальненні понять, створенні дизайну інтегрованого уроку, мандрували картою України із застосуванням цеглинок наборів LEGO тощо.

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, фантазували, креативно та творчо підходили до виконання поставлених завдань, щиро ділилися досвідом, що сприяло, підвищенню фахового рівня та професійної майстерності учасників тренінгу. Усі учасники навчання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (8 год).Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь