Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад -2023 розпочато!

Дата: 28.11.2023 12:11
Кількість переглядів: 54

     Вже традиційно у листопаді з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді стартує ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Всеукраїнські учнівські олімпіади стимулюють інтерес школярів до поглибленого вивчення предметів, сприяють розвитку обдарованих учнів, допомагають у виборі майбутньої професії.

     Цьогоріч здобувачі освіти 6-11 класів матимуть змогу перевірити свої знання з таких предметів: українська мова та література, українська мова та література у школах з угорською мовою навчання,  англійська мова, німецька мова, правознавство, історія, математика, біологія, географія, астрономія, фізика, хімія, інформатика, інформаційні технології, трудове навчання (технології), угорська мова та література тощо.

     Враховуючи чинні нормативно-правові акти ІІ етап олімпіад у Сюртівській громаді буде проведено в очному форматі з обов’язковим використанням у закладах, визначених для проведення олімпіад, укриттів місткістю, яка гарантує укриття під час повітряної тривоги всіх учасників заходу, які перебувають у будівлі.

     Вже відбулися олімпіади з історії, англійської мови, німецької мови, географії та математики, в яких взяли участь 44 учасників - здобувачів освіти закладів освіти громади.

       Бажаємо нашим інтелектуалам впевнено крокувати до особистих перемог, якісної підготовки та високих результатів у  змаганнях!

      Висловлюємо щиру вдячність учителям за підготовку учнівської молоді та зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь