Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» сезону 2023-2024

Дата: 16.02.2024 14:59
Кількість переглядів: 39

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» сезону 2023-2024  проводяться по всій території України, що проходить з ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Це спортивний проєкт для школярів, на меті якого – допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою, дозволить показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п'єдесталі.

Перший, шкільний етап у Всеукраїнських змаганнях вже пройдено, у січні 2024р. У закладах загальної середньої освіти Сюртівської громади відбулися шкільні змагання  - 5 спортивних ліг у п’яти різних видах спорту, які є найбільш популярними та доступними: футзал (командна спортивна гра з м'ячем у залі), волейбол, баскетбол, черлідинг та спортивне орієнтування.Всі шкільні команди наполегливо тренуються та крокують до другого (територіального) етапу змагань у межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який відбудеться у березні 2024 року.

Чим більше дитина фізично активна, тим більше вона витримує психологічні навантаження, з якими ми наразі стикаємося.

Бажаємо всім успіху, щоб кожен відчув дух перемоги!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь