Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання з футзалу у рамках загальнонаціонального проєкту „Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”

Дата: 21.03.2024 20:57
Кількість переглядів: 54

В останній день спортивних змагань  ІІ (територіального) етапу у рамках загальнонаціонального проєкту „Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” серед учнів закладів освіти громади відбулися  змагання з футзалу  у спортзалі колишньої  Часлівецької загальноосвітньої  спеціальної школи-інтернату.

Як і в попередні дні Сюртівський  сільський голова Арпад Пушкар привітав учасників змагань  та побажав перемог. Привітати учасників з початком змагань з футзалу та побажати успіху завітали також командир батальйону Національної гвардії України Галицький Андрій Вікторович та капелан батальйону -духівник Владислав.

Перед початком заходу учасники змагань та присутні вшанували світлу пам’ять загиблих в російсько-українській війні та виконали Державний Гімн України.

У боротьбі за представництво Сюртівської  громади на районному етапі змагань зійшлися 4 команди із ЗЗСО громади: із Ратівецької  і Великогеєвецької гімназій, Малогеєвецького ім.Ф.Егрі  та Сюртівського ліцеїв.

Футзал – це дійсно «запальний» та цікавий вид змагань, який започаткувався в Монтевідео, Уругвай, у1930 році. Під час змагань емоції зашкалювали, учасники дійсно показали свої можливості та віддачу, грали в змістовний та коректний футбол. А команда Сюртівського ліцею отримала першість і продовжить боротьбу  у змаганнях на районному етапі.

Такі змагання, як проєкт „Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”,  дуже актуальні саме зараз, коли країна бореться у жорстокій війні. Ми маємо зробити все, щоб наша нація була здоровою. Адже  здорова нація – це те, що робить країну успішною.

 

Вітаємо переможців, призерів

і щиро дякуємо всім учасникам змагань  та  їх керівникам.

 

Відділ освіти, молоді і спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради  висловлює щиру подяку Арпаду Пушкарю, голові Сюртівської сільської ради, Палмі Сюч, першому заступнику голови Сюртівської сільської ради, а також спонсорам - Івану Фізелу та Олегу Прищепі, директорам ТОВ ,,БУД ІНДАСТРІ”,  і Катерині Куцик  ФОП за допомогу в організації  ІІ(територіального) етапу спортивних  змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Сюртівської ТГ,  за придбання необхідного для змагань інвентаря.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь