Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиці Гагаріна села Великі Геївці Сюртівської сільської ради

Дата: 20.06.2024 13:18
Кількість переглядів: 62

Інформаційне повідомлення 

про проведення громадського обговорення з перейменування вулиці Гагаріна села Великі Геївці Сюртівської сільської ради

 

Організатор громадського обговоренняВеликогеєвецький старостинський округ Сюртівської сільської ради.

Суб’єкти, що внесли пропозиції з  перейменування вулиці Гагаріна села Великі Геївці Сюртівської сільської ради – Закарпатська обласна військова адміністрація.

Громадське обговорення провести у  формі зборів села  в термін до 01 серпня 2024 року в приміщенні Великогеєвецького старостинського округу Сюртівської сільської ради.

Поштова адреса: 89434 с. Великі Геївці вул. Головна 11, e-mail: v.gejivci@siurtivska-gromada.gov.ua, тел.: +38 067 885 7844.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в приміщенні Великогеєвецького старостинського округу Сюртівської сільської ради за адресою: 89434 с. Великі Геївці вул. Головна 11, e-mail: v.gejivci@siurtivska-gromada.gov.ua, тел.: +38 067 885 7844.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – староста Великогеєвецького старостинського округу Сюртівської сільської ради (Маріанна ГАБОР).

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Сюртівської сільської ради за посиланням: https://siurtivska-gromada.gov.ua/news/.

  

Сільський голова                                          Арпад ПУШКАР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь