Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День знань – особливе свято осені

Дата: 04.09.2024 07:41
Кількість переглядів: 16

Освіта є ключем до успіху,

і кожен новий навчальний рік

відкриває безмежні можливості

для вивчення чогось нового.

День знань – особливе свято осені

На початку вересня в усьому світі відзначають День знань. У цей день в українських навчальних закладах розпочинається новий навчальний рік, лунають перші дзвоники, а діти йдуть здобувати нові знання. Свято першого дзвоника завжди хвилююче та урочисте, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Це особливий день, наповнений радістю, очікуваннями та новими можливостями.

Цьогоріч новий 2024-2025 навчальний рік розпочинається знову в умовах війни, у часи, коли Україна бореться за своє майбутнє. Але наша сила – в єдності, мужності та незламності духу.  

2 вересня урочисто відзначили День знань у всіх закладах освіти громади. У школах спочатку  - урочисті лінійки, під час яких  виконали Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників і захисниць України, котрі загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Далі - урочиста зустріч, присвячена відкриттю нового навчального року, і перший дзвінок.

А потім пройшов перший патріотичний урок на тему «Перемагає той, хто пам’ятає», під час якого згадали нашу історію і героїв, які боронять Україну.

 

Бажаємо максимально спокійного та вдалого навчального року.

Нехай цей навчальний рік принесе нам багато нових здобутків, щасливих моментів та досягнень. Навчання хай буде легким та цікавим!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь