Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Травня, 2024 р., 10:46
16 травня 2024 року  у Великоселменцівській школі ім. Іштвана Добо вдев'яте відбулися змагання в честь видатного Іштвана Добо, покликане вшанувати пам’ять легендарного захисника Егерської фортеці. Учасники конкурсу повинні були виявити знання з  літератури, історії, зокрема, класичного історичного роману угорської літератури «Зірки Егера»,  з історії за 16 століття тощо. Змагалося 10 команд. Взяли участь та гідно виступили і учні із закладів освіти Сюртівської ТГ: команада учнів Паладь- Комарівецької гімназії у складі Віоли Сакач, Сінтії Варги, Мелісси-Йоганни Пентек, Габріелли Іллар та команда учнів Великогеєвецької гімназії у складі  Жофії Раті, Едіни Дьєрке, Ганни Шніцер, Рейки Балла, яких підготували вчителі Рената Ігнац – Лашкоті та Беата Балла.
09 Травня, 2024 р., 15:25
З метою привернення уваги громадськості до української родини, виховання сімейних цінностей і шанобливого ставлення до жінки - матері як невтомної і самовідданої берегині звичаїв, традицій, духовності, виховання поваги до жінки, яка в умовах російської широкомасштабної збройної агресії проти України захищає незалежність та цілісність нашої країни на передовій, волонтерить, надає психологічну допомогу, наближає мирне і вільне майбутнє України, для поглиблення знань здобувачів освіти з історії та культури Українського народу, виявлення й підтримки обдарованих дітей, популяризації учнівської творчості у квітні 2024 року проведено ІІ (територіальний ) етап конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами” на тему ,,Звеличуємо мам, які наближають Перемогу” (далі – Конкурс),  
09 Травня, 2024 р., 14:50
Попри напружену ситуацію  у нинішніх умовах організація відпочинку і оздоровлення дітей набуває особливого значення. Тому ми щиро вдячні команді Андрія Балоги  та, зокрема,  Володимиру Шкрібі, депутату Закарпатської обласної ради, помічнику-консультатнту народного депутата України в Верховній Раді України, за організований  активний безкоштовний відпочинок для школярів  5-11 класів ЗЗСО громади у аквапарку «Карпатія» (м.Мукачево) – одному з найбільших оздоровчо – розважальних комплексів України, що поєднав у собі сучасні атракціони, термальні басейни, SPA та казкову атмосферу. Протягом 4днів, з 30 квітня по  3 травня 2024 року діти  шкіл громади відвідали аквапарк «Карпатія» та   отримали море задоволення. Школярі  катались на водних гірках, плавали у басейнах … Проведений час був наповнений незабутніми враженнями, веселощами, позитивними емоціями.
30 Квітня, 2024 р., 16:21
Технічна документація з нормативної грошової оцінки земель Сюртівської територіальної громади Ужгородського району Закарпатської області
24 Квітня, 2024 р., 14:43
З 23 по 28 квітня 2024 року поля ТОВ "Агро-Свобода", розташовані на території Сюртівської сільської ради, будуть оброблені препаратами фунгіцид Дункан, гербіцидами Вейрон та Паллас.
24 Квітня, 2024 р., 14:32
Внесено зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим». 
24 Квітня, 2024 р., 14:22
Сюртівською сільською радою 12 квітня 2024 року організовано та проведено День благоустрою територій у рамках  проведення  акції «Закарпаттю – чисте довкілля», місячника «Чисті узбіччя» з метою утримання території   населених  пунктів   Сюртівської  сільської    ради    у   належному      стані,  створення     сприятливих      умов    для  життєдіяльності   громадян,   поліпшення   екологічного   стану   та   архітектурно-естетичного вигляду об’єктів сільської ради.
24 Квітня, 2024 р., 10:31
ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
23 Квітня, 2024 р., 14:51
У Сюртівській громаді відкрили нову поліцейську станцію, яка знаходиться на першому поверсі сільської ради. Поліцейським офіцером громади став старший лейтенант Сергій Бонь, якого в громаді вже добре знають, адже він працює на цій території вже третій рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь