Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Лютого, 2024 р., 15:26
Спільно з інспектором  СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області лейтенантом поліції  Світланою Теменко, начальником служби у справах дітей Віолеттою Кіш та спеціалістом служби у справах дітей Андреєю Зунко-Пушкар  було проведено профілактичний рейд у закладах торгівлі на території села Сюрте та Ратівці. 
15 Лютого, 2024 р., 10:25
  Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки з виховання та утримання дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.
09 Лютого, 2024 р., 09:53
ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
05 Лютого, 2024 р., 11:38
ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, стандартизована форма для автоматичного збору та фіксації інформації про екологічні загрози в режимі реального часу, з географічною прив’язкою до місцевості.
24 Січня, 2024 р., 14:32
04 Січня, 2024 р., 10:42
       3-го січня 2024-го року  в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулася культурно-мистецька акція «Коляди в старому селі» під гаслом «Переможний дух Різдва».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь