Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Грудня, 2023 р., 11:55
ЗАГРОЗИ ТА НЕБЕЗПЕКИ ВІД ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ
30 Листопада, 2023 р., 15:39
ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність ТОВ «Торгова компанія «Спецбуд» (код ЄДРПОУ: 42530529) , яка підлягає оцінці впливу на довкілля
29 Листопада, 2023 р., 15:01
       У Ратівецькому ЗДО провели тиждень безпеки. Щиро дякуємо Інспекору СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області Лейтенант поліції Теменко Світлані та Кіш Віолетті Степанівни начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради за заняття також за гарні поради для наших вихованців які наші дітки уважно слухали та щирим серцем сприймали.
28 Листопада, 2023 р., 12:11
     Вже традиційно у листопаді з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді стартує ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Всеукраїнські учнівські олімпіади стимулюють інтерес школярів до поглибленого вивчення предметів, сприяють розвитку обдарованих учнів, допомагають у виборі майбутньої професії.
23 Листопада, 2023 р., 13:00
Цікавий та  повчальний день проведено у Ратівецькому закладі дошкільної освіти. До  заняття та надання корисних порад для  вихованців закладу долучилися інспекор СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області Лейтенант поліції - Світлана Теменко та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради - Віолетта Кіш. 
21 Листопада, 2023 р., 17:54
На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації -  Закарпатської обласної військової адміністрації  від 16.10.2023№627 ,,Про проведення   у 2023 році  обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія і сьогодення”, з метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, формування загальнолюдських моральних орієнтирів і духовних цінностей, виховання соціально активних громадян України, стійких, рішучих, відданих Україні патріотів, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді упродовж  жовтня-листопада  2023 року проведено І та ІІ етапи обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія та сьогодення” (далі - Конкурс)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь