Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 Грудня, 2023 р., 15:51
Особлива увага та підтримка надається військовослужбовцям та їх родинам. За сприяння Сюртівської сільської ради сім'ї військовослужбовців, які користуються пічним опаленням отримали безкоштовно тверде паливо (дрова).
12 Грудня, 2023 р., 15:45
14 грудня  2023   року  в рамках проєкту  "Програма прискорення приватних інвестицій в сільське  господарство" фахівець сектору "Чопського бюро правової допомоги" Ужгородсько-Мукачівського відділу надання безоплатної правової допомоги  Західного управління безоплатної правової допомоги Західного регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  буде проводити  прийом громадян  з 10.00 до 12.00 год. для мешканців Сюртівської  ТГ  за  адресою с.Сюрте, вул. Ракоці, буд.2 . Працівник бюро буде надавати  безоплатні правові консультації громадянам.
12 Грудня, 2023 р., 09:30
День хустки символізує об’єднання жіночих поколінь, передавання хустки від матері до доньки як цінності, плекання українських традицій та звичаїв. У давнину хустка символізувала оберіг та була обов’язковою для носіння заміжніми жінками. Тому щороку українки діляться родинними історіями хусток, унікальними орнаментами та передають одна одній цінні знання.
12 Грудня, 2023 р., 09:26
У нашому садочку відбулося чарівне свято Миколая.
12 Грудня, 2023 р., 09:24
Всеукраїнська конкурс-виставка  „Український сувенір” проводиться щорічно у грудні з метою виховання національного світогляду, учнівської молоді, залучення молодого покоління до джерел  і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку  творчого пошуку.
11 Грудня, 2023 р., 16:04
 Система БПД надає правничу підтримку близьким родичам зниклих безвісти.
08 Грудня, 2023 р., 09:29
Вже традиційно щороку у грудні з метою з метою розвитку творчих здібностей, творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, виявлення талановитої учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику  проводяться Всеукраїнські  конкурси-виставки ,,Новорічна композиція” та ,,Український сувенір”. Ось і цьогоріч к конкурсах взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Сюртівської сільської ТГ: Паладь-Комарівецької гімназії, Малогеєвецького ліцею ім.Ф.Егрі, Сюртівського ліцею, Великогеєвецької гімназії, Ратівецької гімназії. Учасники Конкурсу подали гарні, цікаві, майстерно виконані 50 робіт на конкурс ,,Новорічна композиція”. На виставку представлено роботи, зроблені з різноманітних матеріалів та з використанням різних технік: квілінг, паперопластика, ниткова графіка, декупаж, природні та штучні матеріали, ручне шиття, вироби з пряжі тощо.  Конкурсні експонати приваблюють оригінальністю та красою, створюють святковий новорічний настрій. У своїх роботах учні розкрили творчі здібності у виготовленні новорічної композиції, показали високий рівень майстерності, творчої фантазії та уяви.
06 Грудня, 2023 р., 09:08
День Святого Миколая - улюблене свято малят. Ось і в цьому році Святий Миколай прийшов до чемних діточок  Великогеєвецької ЗДО.
05 Грудня, 2023 р., 08:26
День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з’явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня День Збройних Сил України щорічно відзначають 6 грудня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь