Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Серпня, 2023 р., 14:13
У межах кампанії з вакцинації від кору дітей, які пропустили планові щеплення (в 1 та 6 років), в Україні сформовано 312 мобільних бригад, які вакцинують дітей в організованих колективах та у віддалених від пунктів щеплень територіях.
14 Серпня, 2023 р., 12:33
Разом з дільнични інспектором Сюртівської територіальної громади, фахівцем соціальної роботи, керівником відділу освіти, молоді та спорту та із працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської  ради проведено рейд по ромському поселенні.
10 Серпня, 2023 р., 11:36
У нинішніх умовах організація відпочинку і оздоровлення дітей набуває особливого значення, адже попри напружену ситуацію маємо дбати і про майбутнє. Літній відпочинок дітей повинен бути незабутнім та захоплюючим!
04 Серпня, 2023 р., 15:20
Зважаючи на збільшення числа  звернень в лікувальні заклади з приводу укусів тваринами, а також реєстрацію випадків сказу серед тварин, розміщуємо матеріали для населення по питаннях профілактики сказу.
04 Серпня, 2023 р., 15:08
Пам’ятка для осіб, постраждалих від торгівлі людьми
04 Серпня, 2023 р., 15:03
Зміни щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам
01 Серпня, 2023 р., 11:31
Сьогодні вся Україна об'єдналася для подолання наслідків чітко спланованого злочину росіян. Ці злочинці так і не зрозуміли, що українців не зламати. Це лише підсилює нашу впевненість, що ми на тому шляху, на якому маємо бути.
18 Липня, 2023 р., 12:06
У рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України» реалізується програма «Територія відновлення та розвитку»,будуть проводитися безкоштовні онлайн-тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу.
18 Липня, 2023 р., 12:01
Сюртівська сільська рада  висловлює подяку  Благодійній організації «Благодійний фонд «Гуманітарний  центр «Совине гніздо»» за надання гуманітарної допомоги  в цей нелегкий для всіх час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь