Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 Жовтня, 2023 р., 09:29
12.10.2024 у Великогеєвецькому ЗДО ,,Казковий палац”  відбулося свято Осені мета якого навчити вихованців бачити розмаїття осінньої природи, розкрити красу осінньої природи за допомогою поетичного слова, музики, пісень, художньої творчості дітей, викликати захоплення красою природи, розвивати артистичні здібності дітей, згуртувати  дитячий колектив.
12 Жовтня, 2023 р., 14:43
Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з управління  побутовими відходами на території громади,  інформує про публікацію індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами, який є публічним  договором  приєднання. (надалі – «Договір»).  
12 Жовтня, 2023 р., 14:39
Молодіжна рада при Закарпатській ОВА проводить опитування щодо реалізації молодіжної політики в громадах, потреби й проблемні питання, які турбують молодь, задля напрацювань з метою покращення ситуації.
12 Жовтня, 2023 р., 14:28
18 жовтня, напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції.
06 Жовтня, 2023 р., 12:15
ЯК ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ ОТРИМАТИ ПІЛЬГУ НА ОПЛАТУ «КОМУНАЛКИ»: РОЗ’ЯСНЕННЯ
03 Жовтня, 2023 р., 15:10
Учні  Ратівецької гімназії – учасники обласної акції „До вершин Перемоги!” до Дня захисників і захисниць України та Всесвітнього дня туризму”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь