Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

14 Червня, 2023 р., 16:51
12 червня 2023 року команада учнів Паладь- Комарівецької гімназії у складі Вікторії Варги, Даніелли Яцкович, Віолетти Сакач прийняла участь у змаганнях в честь видатного Іштвана Добо, організованих на базі Великоселменцівської школи ім. Іштвана Добо. За запрошенням організаторів на святі були присутні також начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради Тюнде Пекар, в.о. директора Паладь – Комарівецької гімназії Іболя Сакач, заступник директора Паладь – Комарівецької гімназії Анжеліка Куртанич та вчитель Рената Ігнац – Лашкоті.
02 Червня, 2023 р., 17:53
Діти – це найголовніша радість у нашому житті! Їхня щирість і життєлюбність дарує нам радість, тепло та надію! Бажаємо, щоб кожна дитина в нашій країні була щаслива, захищена й зростала під мирним небом України!
02 Червня, 2023 р., 17:50
Вітаємо переможниць голосування на приз глядацьких симпатій в номінації „Малюнок мамі”  
19 Травня, 2023 р., 09:54
Результати вибору електронних версій підручників для 10 класу.
18 Травня, 2023 р., 09:26
Вітаємо з важливим українським святом – Днем вишиванки! У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!
16 Травня, 2023 р., 19:06
Колектив відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради, Малогеєвецького ліцею ім.. Ф.Егрі, Паладь-Комарівецької гімназії та Паладь – Комарівецького закладу дошкільної освіти «Казковий замок» Сюртівської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області долучились до акції благодійної організації «Закарпатський обласний благодійний фонд «Освіта» по збору макулатури в закладах освіти. Виручені кошти спрямовані на підтримку 128–ї Закарпатської окремої штурмової бригади. Низький уклін та подяка педагогічним колективам, учням та батькам які взяли участь в акції!
13 Квітня, 2023 р., 17:17
3 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради.
12 Квітня, 2023 р., 12:22
Учні загальноосвітніх закладів Сюртівської ТГ взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка „Зоологічна галерея”, який проведено у березні 2023 року з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей, розвитку образного мислення і емоційної чуйності та розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь