Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

12 Квітня, 2023 р., 12:22
Учні загальноосвітніх закладів Сюртівської ТГ взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка „Зоологічна галерея”, який проведено у березні 2023 року з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей, розвитку образного мислення і емоційної чуйності та розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління.
12 Квітня, 2023 р., 09:52
Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 6 класу на 2023-2024 н.р.
03 Квітня, 2023 р., 19:03
31 березня 2023 року у Сюртівському ліцеї Сюртівської сільської ради до дня угорської поезії був проведений районний конкурс на краще декламування віршів в організації Закарпатської угорської асоціації вчителів («KMPSZ»).
24 Березня, 2023 р., 09:49
23 березня 2023 року відбулося нарада працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради та керівників закладів освіти Сюртівської  ТГ.
13 Березня, 2023 р., 08:23
Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 1 класу на 2023-2024 н.р
13 Грудня, 2022 р., 09:30
   Традиційно щороку з початком циклу новорічно-різдвяних свят у закладах освіти громади проходить територіальний етап Всеукраїнських  конкурсів ,,Новорічна композиція” та ,,Український сувенір” (далі-Конкурси), які проводяться з метою формування в учнів дбайливого ставлення до природи, формування практичних умінь на навичок дітей у виготовленні новорічно-різдвяних композицій, що символізують і відображають новорічну та різдвяну флористику. Крім того, проведення цих Конкурсів дуже важливе у цей нелегкий для країни час. Адже створення новорічно-різдвяної атмосфери, новорічні ритуали під час війни відволікають від травматичних подій і тому вкрай важливі для дітей.
08 Грудня, 2022 р., 20:57
У закладах освіти громади проведено Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка та Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.
22 Листопада, 2022 р., 14:33
Проведено І та ІІ (територіальні)  етапи обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія та сьогодення”

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь