Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

04 Січня, 2024 р., 09:30
З вересня 2023 року з кранів Сюртівського ліцею тече чиста, перевірена питна вода, завдяки допомозі місцевого самоврядування міста-побратима ліцею - міста Тийглаш в області Хайду-Біхар, Угорщина, яке допомогло встановити в навчальному закладі сучасну систему водоочищення. 18 грудня мер міста Тийглаш Чаба Сабо та Єва Керекеш-Біро, спеціаліст з питань культури мерії Тийглаша, відвідали Сюрте, щоб побачити, як працює система очищення питної води.
02 Січня, 2024 р., 09:22
Новорічних та різдвяних свят чекають всі із нетерпінням, особливо діти, які живуть передчуттям казкових свят та сподіваються на здійснення заповітних мрій. Що є приємним для дитини? Звичайно любов та піклування батьків, підтримка та розуміння педагогів, дружба однолітків. Але надзвичайно приємно, коли про дітей турбуються небайдужі люди.
16 Грудня, 2023 р., 14:50
З 4 до 10 грудня 2023 року заклади загальної середньої освіти Сюртівської ТГ взяли участь у Всеукраїнській інформаційно-просвітницькій тематичній акції „Національний тиждень читання” та провели ряд заходів, спрямованих на популяризацію кращих надбань української та зарубіжної літератури, активізації роботи бібліотеки з дітьми, стимулювання в учнів інтересу до читання якісної сучасної літератури, виявлення читацьких уподобань та пріоритетів, вироблення навичок самостійної роботи з книгою, а також заохочення до читання. Зокрема проведено: конкурс читців – декламаторів віршів та поезій (Ратівецька гімназія); медіа – анонс «Життя і творчість українського прозаїка, поета, публіциста, основоположника пореволюційної української прози Миколи Хвильового»(Ратівецька гімназія); презентації: «Подорож Країною улюблених книг» (Ратівецька гімназія), «Діти України читають» (Великогеєвецька гімназія) флешмоб під гаслом «Хвилинка читання»(Ратівецька гімназія); зустріч з книгою та бібліотекою, під час якої діти познайомились з поняттями «бібліотека», «бібліотекар», «читач», правилами поведінки у бібліотеці, спілкування з книгою та гігієною читання (Ратівецька гімназія, Галоцька ПШ); виховний захід на тему: читання вголос «Теплі зимові читання» (Паладь-Комарівецька гімназія); -  виховну годину «Читаюча нація – непереможна» (Великогеєвецька гімназія);
12 Грудня, 2023 р., 09:24
Всеукраїнська конкурс-виставка  „Український сувенір” проводиться щорічно у грудні з метою виховання національного світогляду, учнівської молоді, залучення молодого покоління до джерел  і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку  творчого пошуку.
08 Грудня, 2023 р., 09:29
Вже традиційно щороку у грудні з метою з метою розвитку творчих здібностей, творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, виявлення талановитої учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику  проводяться Всеукраїнські  конкурси-виставки ,,Новорічна композиція” та ,,Український сувенір”. Ось і цьогоріч к конкурсах взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Сюртівської сільської ТГ: Паладь-Комарівецької гімназії, Малогеєвецького ліцею ім.Ф.Егрі, Сюртівського ліцею, Великогеєвецької гімназії, Ратівецької гімназії. Учасники Конкурсу подали гарні, цікаві, майстерно виконані 50 робіт на конкурс ,,Новорічна композиція”. На виставку представлено роботи, зроблені з різноманітних матеріалів та з використанням різних технік: квілінг, паперопластика, ниткова графіка, декупаж, природні та штучні матеріали, ручне шиття, вироби з пряжі тощо.  Конкурсні експонати приваблюють оригінальністю та красою, створюють святковий новорічний настрій. У своїх роботах учні розкрили творчі здібності у виготовленні новорічної композиції, показали високий рівень майстерності, творчої фантазії та уяви.
05 Грудня, 2023 р., 08:26
День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з’явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня День Збройних Сил України щорічно відзначають 6 грудня.
28 Листопада, 2023 р., 12:11
     Вже традиційно у листопаді з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді стартує ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Всеукраїнські учнівські олімпіади стимулюють інтерес школярів до поглибленого вивчення предметів, сприяють розвитку обдарованих учнів, допомагають у виборі майбутньої професії.
21 Листопада, 2023 р., 17:54
На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації -  Закарпатської обласної військової адміністрації  від 16.10.2023№627 ,,Про проведення   у 2023 році  обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія і сьогодення”, з метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, формування загальнолюдських моральних орієнтирів і духовних цінностей, виховання соціально активних громадян України, стійких, рішучих, відданих Україні патріотів, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді упродовж  жовтня-листопада  2023 року проведено І та ІІ етапи обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія та сьогодення” (далі - Конкурс)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь